Årshjul og traditioner

Traditioner

Alle dage – hele skoleåret igennem – samles mellemtrinnets elever ved amfi-trappe i tidsrummet kl. 8.15-8.30.

Morgensamlingen er bygget op omkring en fast skabelon, bestående af 2 sange (hvor musiklærer Christinel spiller til), lykønskninger til dem der har fødselsdag og et indslag fra èn af de fire tilstedeværende lærere.

Indslagene er af meget forskellig karakter lige fra fyrtårne, udvandring til Argentina, ordsprog, nordlys til aktuelle begivenheder fra ind-og udland og optræden af forskellige elever. Umiddelbart efter morgensamlingen går eleverne så til den almindelige undervisning.

Faste indslag i løbet af skoleåret:

Lejrskole til Bornholm for 6. årgang (typisk i september måned) – 5 dage

Lejrskole til forskellige steder for 4. årgang (typisk i maj måned) – 3 dage

TRIM-dag. Sidste skoledag før efterårsferien (uge 41) – èn dag

Jule-klippe-dag (1. december) – èn dag

Lucia-optog 3. årgang (13.december) – èn dag

Fastelavns/udklædnings-fest (i februar) – èn dag

Forårskoncert (i maj) hvor alle elever fra mellemtrinnet spiller/optræder – en aften for forældre og søskende på 3.-4. årgang og ligeledes en aften for 5.+6. årgang

Dertil kommer 3 tema-uger jævnt fordelt på året. I skoleåret 2017/2018 er det:

• ”Get Moving” – uge 41
  • ”SuperSkurkeSkole” – uge 46