Om skolen

Nordagerskolen er en udviklingsorienteret og velfungerende folkeskole beliggende i centrum af Ringe. Skolen har 550 elever fordelt på to spor i grundskolen og tre spor i udskolingen samt modtageklasser. Skolen tilbyder læringsaktiviteter hele dagen på skiftende hold med samarbejdende undervisere i fleksible og varierede rum.

Nordagerskolen er en af Unicef’s Rettighedsskoler, hvor vi arbejder med FN´s Børnekonvention og de 17 verdensmål.

Nordagerskolen er gennem de seneste år ombygget for 70 millioner kroner og har senest indviet en ny udskolingsafdeling med anderledes og innovative lokaler.

Nordagerskolens bærende værdier er:

·       Motivation – engagement – begejstring

·       Faglighed – kreativitet – innovation

·       Anerkendelse – tryghed – trivsel

·       Dialog – samarbejde – fællesskab

Nordagerskolen er organiseret i 3 faser og vil være nytænkende og laver høj faglig undervisning på følgende måde:

·       Aldersintegreret indskoling fra 0. – 2. klasse, eleverne er delt i seks planeter

·       Undervisning på trin i dansk og matematik fra 3. – 6. klasse

·       Elevvalgte linjer i udskolingen fra 7. – 9. klasse
* Idrætslinje
* International linje
* Science linje

Nordagerskolen satser på at møde den digitale fremtid. Det gør vi blandt andet på følgende måde:

·         Alle elever får udleveret deres egen Chroomebook allerede ved skolestarten.

·         Et korps af pædagogiske vejledere, der understøtter skolens forskellige faglige tiltag

·         Nordagerskolen har endvidere et moderne nytænkende Pædagogisk LæringsCenter (PLC) med et SteamLap, Greenroom og robotter.

·         Nordagerskolen har internationalt samarbejde med skoler i Beijing, Tyskland og Sverige.

Tirsdag, 12. 11. 2019
14:40-18:25Skole hjem samtaler 7GG