Om skolen

Nordagerskolen er en dynamisk og udviklingsorienteret skole med et professionelt og engageret personale.

Nordagerskolen har 560 elever og er to-sporet fra 0-6.klasse og tre-sporet fra 7. til 9. klasse. Skolen ligger centralt i Ringe ved Ringe Sø og Midtfyns Fritidscenter og de store idrætsanlæg.

Totalt er der mere end 80 medarbejdere på Nordagerskolen. Der er ansat ca. 55 lærere, 18 pædagoger og 5 ledere.
I administrationen er der ansat en sekretariatsleder og to medarbejdere. Dertil kommer rengørings- og teknisk administrativt personale.

Nordagerskolen er placeret i den nordlige del af Ringe, tæt på Ringe sø. Den ældste del af skolen er bygget i 1960 og er efterfølgende udvidet med 2 sammenhængende afdelinger og en sfo.

I skoleåret 2012-13 blev den helt nye indskolings- og SFO-del renoveret. Alle lokaler blev større, og der blev indrettet nogle spændende muligheder for eleverne til mange anderledes arbejdsformer. Faglokaler blev sat i stand og SFO-en blev afløst af en ny stor åben og lys café.

I skoleåret 2013-14 blev der bygget en helt ny afdeling for mellemtrinnet. 8 nye klasselokaler og grupperum, bundet sammen af et stort åbent rum med en kæmpetrappe, hvor der er plads til at samle afdelingens næsten 200 børn hver morgen til morgensamling.

Dagens aktiviteter

Uge 38
Mandag, 16. 09. 2019
Skoleaktivitet7GG
7.GG hyttetur
AB, KSP
Se hele kalenderen