Teknisk vejledning og support

På Nordagerskolen har vi mere end 45 Smartboard-installationer. Der er Smartboards i alle klasser og faglokaler.

Der er 3 printere/kopimaskiner placeret i skolens tre afdelinger, som elever må benytte. Derudover er der en række printere/kopimaskiner, som kun personalet bruger.

Alle elever på Nordagerskolen fra 0.-8. klasse er udstyret med en Chromebook. I 9. klasse medbringer mange elever deres egen pc, og ellers stiller skolen en pc til rådighed.

Alle lærere har en pc og en Chromebook.

Vi servicerer således over 600 Chromebooks og pc’er.

Det pædagogiske servicecenter er bemandet i hele skolen normale åbningstid, hvor IT-vejledere står på spring, hvis der er tekniske problemer med et Smartboard i en klasse eller en printer/kopimaskine.

Elever og lærere kan ligeledes få hjælp af IT-vejlederne til deres Chromebook/pc på læringscentret, når de har undervisning. Det gør, at lærerne kan fokusere på at lave god undervisning og ikke behøver at bruge tid på, at teknikken driller.