Princip for samarbejde med virksomheder, erhvervsrettede uddannelser, lokalsamfundets kultur-, folkeoplysning, idræts- og foreningsliv mm.

Vedtaget på skolebestyrelsens møde 23.maj 2018

Nordagerskolens samarbejder med lokale virksomheder omkring praktikker og forskellige arrangementer. Nordagerskolen er åben for samarbejde med alle lokale virksomheder og foreninger. Vi åbner gerne skolen for det omgivende samfund.

Eksempler på sådanne samarbejder er blandt andet:

Skolen har en aftale med et busselskab omkring programmet “Så kører bussen”

Alle skolens klasser har fået bevilliget en bus 4 skoledage om året. Så er der mulighed for at køre ud i det fynske og besøge kulturinstitutioner og naturen.

Nordagerskolen samarbejder med Tietgenskolen, Syddansk Erhvervsskole og Svendborg Erhvervsskole om brobygning og InnovationsAkademiet.

Nordagerskolens samarbejder med Midtfyns Gymnasium omkring brobygning, MasterClass, Matematikkens Hus, Raketdag og andre ting.

Nordagerskolen samarbejder med Musikskolen omkring brassband, korsang og flere andre arrangementer.

I forbindelse med BootCamp7 har skolen et samarbejde med Ryslinge Højskole, Spektaklet, Ungdomsskolen og Spejderne. Også Faaborg-Midtfyn Kommunes arrangement omkring den Kulturelle Rygsæk introducerer skolens elever til opera, ballet, dans, skuespil, museer.

Nordagerskolen har igennem mange år haft et meget tæt samarbejde med Ringe Svømme-Klub. Skolens idrætslinje har endvidere aftaler omkring samarbejde med rigtig mange af områdets idrætsforeninger.

Endelig lægger Nordagerskolen hus til arrangementer for lokaleforeninger, som Karateklubben, Yoga i aftenskole, Billedskolen, Pensionistforeninger, sportsarrangementer på Midtfyns Fritidscenter og Ringe Boldklub med mere. Nogle af disse har årlige arrangementer med overnatning på skolen.