Teori, sport og bevægelse

Har man som elev en grundlæggende glæde ved alt, der har med bevægelse, leg og konkurrence at gøre? Så er idrætslinjen det rigtige valg!

Her får man udfordrende, sjove og grænseoverskridende oplevelser. På linjen vil du møde engagerede lærere og elever, der er vilde med sport. Fysisk og psykisk sundhed er afgørende for aktivitetsniveauet og tæt forbundet med evnen til at lære nyt.

På idrætslinjen lærer du om og med kroppen. Du får en både teoretisk og praktisk indsigt i sammenhængen ml. kost, motion og prĺstation. På idrĺtslinjen er der tid til fordybelse og fokus på taktik og konkurrence. Der er plads til at indstudere det helt rigtige spark, hop og kast. Du vil opleve flow og udvikling af egne færdigheder.

Idrætslinjen er sammensat af forskellige kursusforløb i bl.a. fodbold, basket, volley, svømning, kampsport og kajak. På vores basketkursus kommer der f.eks. en professionel basketspiller som gæsteunderviser, og vi ser Svendborg Rabbits spille en ligakamp.

På idrætslinjen deltager du i flere stævner og konkurrencer. Nogle stævner står vi selv for. På idrætslinjen har vi et godt samarbejde med det lokale foreningsliv og ungdomsskolen, som stiller gæsteinstruktører til rådighed i undervisningen.

På idrætslinjen elsker vi at tage på ture ud af huset og få nye input. Vi cykler til Faaborg, Svendborg eller Odense – når blot det skaber gode oplevelser, vi aldrig glemmer.

På idrætslinjen kræver vi ikke, at du skal være super god til idrĺt, blot du har mod på at give den ”en skalle”.