Idrætslinje

udskoling_image1På idrætslinjen får man udfordrende, sjove og grænseoverskridende oplevelser. Vi deltager i stævner og konkurrencer under dansk skoleidræt, og vi udbyder selv turneringer til andre skoler. På idrætslinjen gennemføres en række kursusforløb inden for bl.a. fodbold, basket, volley, dykning, kampsport og kajak. Ofte hentes instruktører fra forskellige spillerforeninger, eller hvis vi er heldige, så laver vi aftaler med ”større sportsnavne/hold” fra klubberne. Der ud over har vi et godt og meget tæt samarbejde med friluftlærerne i ungdomsskolen. Vi har gode ture i kajak, og ude og –friluftsliv står højt blandt aktiviteterne i forår og efterårssæsonen. På mange af vores ture cykler vi.

På idrætslinjen har vi et særligt fokus på fysisk udfoldelse, udfordring af egne grænser, konkurrencementalitet og motion/bevægelse i teori og praksis. Fællesskabsfølelsen er en naturlig følge af de mange ture ”ud af huset” til kampe, træning og rejser. Lærerne på idrætslinjen er ret vilde med sport, og de dækker ret bredt over forskellige aktiviteter.

9.klasses linjetur har de seneste år gået til Prag eller Barcelona, hvor eleverne udfordres fysisk med rappelling, mountainbike, rafting mm.