International linje

To elever, Go Golbal

Besøg af internationale elever.

På Go Global skabes en international kontekst, hvor det kun er elevernes egen nysgerrighed, der sætter grænser.

På Go Global har vi tæt samarbejde med skoler rundt omkring i verden. Vi griber mulighederne, når de er der, og derfor er der en konstant dynamik på linjen. Vores hverdag bliver derfor meget varieret og spændende.

Vi bruger verden som vores legeplads, og derfor er udveksling en naturlig del af Go Global.

Vi har et tæt samarbejde med skoler i Sverige, Tyskland, Kina og Kenya. Herigennem lærer vi respekt for andre kulturer, lærer os selv bedre at kende, og får øjnene op for de muligheder, der er i en global verden.

Hos os sker læring andre steder end blot i klasseværelset. Vi besøger Midtfyns Bryghus, Odense og Salaam International Filmfestival. Vi tager på jobmesser og til koncerter, vi besøger Ambassader og vi udforsker de internationale og kulturelle miljøer i København, bla. Christiania, Istedgade og Nørrebro.

Tre elever arbejder ved deres computere.Go Global er en skabende linje, hvor eleverne er i centrum. Vi laver musikvideoer, youtube kanaler, Internationale budskaber og feel-good kampagner.

Vi tager udgangspunkt i elevernes energi og bruger det som udgangspunkt for vores projekter.

Tidligere har vores elever lavet indsamlingskampagner og skabt en international fredsavis med 6 forskellige lande.

Vi får ofte besøg udefra og har haft besøg af folk fra Japan, Spanien, Chile, Tyrkiet, Iran, Syrien, Indien m.fl. Disse besøg er med til at skabe den varierende hverdag, der giver Go Global sit særpræg.

På Go Global bliver du uddannet til en international fredsambassadør.