Naturfaglig linje

På den naturfaglige linje arbejder vi med at bliver klogere på naturens sammenhænge – og forsøger at finde den naturlige forklaring – derfor arbejder vi blandt andet med selvvalgte naturfaglige projekter.

Vi lægger vægt på at deltage i forskellige naturfaglige konkurrencer såsom Unge Forskere, Sciencecup og Nordisk Matematikkonkurrence og med tiden regner vi med at deltage i Lego league. Vi har et tæt samarbejde ud af huset med bl.a. lokale virksomheder, HTX i Svendborg, Dalum landbrugsskole samt Midtfyns og Faaborg Gymnasium.

På linjen er der et særligt fokus på de naturfaglige fag og den naturfaglige arbejdsmetode. Undervisningen bygger på nysgerrighed, kreativitet og innovation, så programmering, droneflyvning, og innovation er nogle af de anderledes aktiviteter, vi har på programmet på den naturfaglige linje.

Elever på klippesatsPå 9.klasses linjetur er der et særligt fokus på den naturfaglige dimension, sidste år var klassen på lejrskole i Troll Aktiv i Norge med fokus på storslåede aktive naturoplevelser, og I år går turen til Berlin, med fokus på teknolog, innovation og historie.