Vejledning af elever og forældre

Læringscentret er bemandet i hele skolens åbningstid og er klar til at hjælpe og vejlede elever med store og små problemer.

F.eks. kan elever altid få hjælp til at aflevere, finde og låne bøger, også udenfor klassens alm. bibliotekstid.

Elever kan også få hjælp til det faglige i det daglige arbejde, og især omkring afgangsprøverne kan læringscentrets læse- og læringsvejledere være en god støtte når der skal findes tekster til dansk-synopsen o.lign.

På læringscentret kan eleverne også få hjælp til at designe og printe modeller til 3D-print, til laserskæring, video- og lyd-redigering, Stop Motion, Time-lapse-optagelser samt optagelser med greenscreen-effekter i forbindelse med projekter i undervisningen.

Det er også her elever henvende sig med en computer, som ikke virker optimalt, eller få hjælp til, hvad der rent teknisk kan lade sig gøre i en given situation, og hvilke programmer der kan bruges til opgaven.

Vi opfordrer til videndeling mellem eleverne, lærerne og personalet på Pædagogisk Læringscenter så vi sammen kan løse de opgaver, der fordres i en fremtid, som bliver mere og mere digital.

Læringscentret står også til rådighed for forældre, der har spørgsmål eller ønsker hjælp til Skoleintra, MoMo, bibliotekssystemet, læringsplatforme eller som har spørgsmål til deres børns Chromebook.

 

Dagens aktiviteter

Se hele kalenderen