BootCampSe7en

Elever på bootcampenSyv fantastiske dage på 7.årgang – sammen skaber vi fundamentet for fremtiden!

Nye kammerater, nye lærere, hormoner i spil, hvem er jeg – og hvem er du? Det kan være udfordrende at være en 7.klasses elev. Med Bootcampse7en skulle der være hjælp at hente!

Gennem 7 dage  i løbet af 7.årgang, møder eleverne situationer, der udfordrer, udvikler og uddanner dem. Eleverne kommer til at mærke sig selv – og mærke betydningen af at være en del af et fællesskab. Talentudvikling af den professionelle elev/TUNO teambuilding, Slip dig selv fri/teater v. Lise Ørtved, Projektledelse/Ryslinge Efterskole, Outdoor Life Challenge/KFUM- spejderne, Full Contact/Midtfyns karateklub er blot noget af det, som eleverne møder på deres vej gennem Bootcampse7en.